Uutiset

Uutiset

Ibarmia rantautuu vahvemmin Suomeen

Ibarmia ja MTC Flextek Oy Ab tiivistävät yhteistyötään.

Espanjalainen perheyhtiö Ibarmia tunnetaan erittäin suurista ja tehokkaista työstökoneistaan.

Lue lisää
14.05.2021
Haemme vahvistusta työstökoneiden huoltotiimimme

MTC Flextek tarjoaa laajan valikoiman työstökoneita, oheislaitteita, robotiikkaa, ruiskuvalukoneita ja teollisuuden palveluita sekä näistä muodostettuja kokonaisuuksia. Yritys on tullut tunnetuksi pitkän historiansa aikana laajasta kokemuksestaan ja ammattitaitoisesta henkilöstöstään. Pirkkalasta lähtöisin oleva yritys on laajentanut toimintaansa jo kymmenelle paikkakunnalle.

Lue lisää
10.05.2021
Etra luottaa KASTO-automaattisahoihin

Etra luottaa KASTO-automaattisahoihin

Lue lisää
23.10.2020
29.09.2020
Hartfordin portaalikoneesta apu Siipotecin tuotantoon

Yksilöllisesti suunniteltuja ja valmistettuja CNC-työstökoneita puunjalostusteollisuuteen

 

Lue lisää
06.05.2020
Okuman tuotanto jatkaa toimintaansa normaalisti

Okuman pääjohtaja on lähettänyt rohkaisevan viestin, jossa hän vahvistaa, että heidän tuotantonsa Japanissa jatkuu normaalisti.

Vahva nojaaminen omaan komponenttivalmistukseen ja osaamiseen edesauttavat pitämään tuotannon pyörät pyörimässä. Okuman metallintyöstökoneita ja varaosia on saatavilla! 

Myös MTC Flextekin toiminta jatkuu normaalisti. Olemme asiakkaidemme tukena ja tarjoamme mm. huolto- ja varaosapalveluita entiseen tapaan! Jos koneesi tarvitsee huoltoa tai varaosia tai haluat kuulla ratkaisuja tuotantosi tehostamiseen, ole meihin yhteydessä! 

Lue lisää
03.04.2020
Hydroline vei piensarjojen automatisoinnin muita pidemmälle

Linjasto koostuu kahdesta tuotantolinjasta, joista toisessa valmistuu sylinteriputkia ja toisessa männänvarsia. Molemmat ovat pääperiaatteeltaan samanlaisia. Linjoille syötetään putki- ja tankoaihoita sekä niihin hitsattavia osia.

Lue lisää
10.03.2020
MESSUJEN AJANKOHTA SIIRTYY: Konepaja-messuilla esiteltävät koneet ja ratkaisut

"Valtioneuvoston ja THL:n suositusten mukaisesti kaikki yli 500 hengen yleisötapahtumat perutaan toukokuun loppuun asti. Näin ollen ensi viikon Konepaja, Nordic Welding Expo ja 3D & New Materials -tapahtumat siirretään uuteen ajankohtaan, joka ilmoitetaan myöhemmin."

 

Lue lisää
24.02.2020
Kiinnostaisiko huoltoteknikon tehtävät arvostetussa ja kasvavassa kotimaisessa yrityksessä?

MTC Flextek tarjoaa laajan valikoiman työstökoneita ja oheislaitteita, robotiikkaa ja ruiskuvalukoneita, teollisuuden palveluita sekä näistä muodostettuja kokonaisuuksia. Yritys on tullut tunnetuksi pitkän historiansa aikana laajasta kokemuksestaan ja ammattitaitoisesta henkilöstöstään.

Lue lisää
18.02.2020