Smart kit -varaosapaketti

MTC Flextek SMART kit - Ennakoivan kunnossapidon varaosapaketti

multus smart kit paketti

 

Työstökone on iso investointi ja ymmärrämme, kuinka tärkeää on, että koneesi toimivat aina huipputasolla ja käyttökatkot ovat vähäiset.

Suunnitelluilla ennakoivan kunnossapidon toimenpiteillä, kuten säännöllisellä puhdistamisella, asianmukaisella voitelulla, koneen geometrian/vaaituksen tarkastusmittauksilla ja tarvittaessa säädöillä sekä toimilaitteiden kunnon tarkastuksilla ja kuluneiden osien vaihtamisella uusiin alkuperäisiin varaosiin voit varmistaa CNC koneesi arvon säilyvän, ylläpitää suorituskykyä ja estää odottamattomat vauriot. Joustavuus, kustannusten hillitseminen, pidempi käyttöikä ja yleensä parempi CNC-koneiden suorituskyky toteutuvat ennaltaehkäisevän huollon avulla.

 

MTC Flextek SMART kit sisältää varaosat, jotka on tarkoitettu erityisesti koneen ennakoivaan kunnossapitoon ja osaltaan varmistamaan, että CNC työstökoneesi mekaniikka-, sähkö-, voitelu-, paineilma- sekä jäädytysjärjestelmä toimisivat kuten ”uutena”.

 

 

Kysy tarjousta varaosatiimiltä MTC Flextek SMART kit ennakoivan kunnossapidon paketista omaan työstökoneeseesi tai muista varaosista.

Varaosatiimimme yhteystiedot löydät täältä.

 

Voit myös tilata alueen Huoltopäälliköltä määräaikaishuollon työstökoneeseesi, jolloin ammattitaitoinen huoltomiehemme suorittaa huollon sovittuna aikana ja varaamme huoltoon tarvittavat varaosat. Työ toteutetaan konekohtaisen huollon tarkastuslistan mukaan ja työstä tehdään huoltoraportti.
Huollon yhteystiedot löydät täältä.