Messut ja tapahtumat

Konepaja-messut 2022

08.11.2022

Teemanamme osastollamme on SMART production towards sustainability. Haluamme omalta osaltamme nostaa esille teemoja kuinka itse näemme vastuullisuuden omassa toiminnassamme ja miten ratkaisumme voivat auttaa konepajoja kohti vastuullisempaa toimintaa.

Messuosastollamme ovat esillä seuraavat koneet:

Okuma Multus U3000
Tarkkuustyöhön varusteltu monitoimisorvi työkalumakasiinilla ja alarevolverilla

Automaattinen asetustenvaihtosolu

Nähdään AMB-messuilla

05.09.2022

Olemme paikalla AMB-messuilla 14.-15.9. Meiltä paikan päällä Jukka Toitturi sekä Juha Asunta.

Jukka Toitturi
puh. +35844 568 5067
jukka.toitturi@mtcflextek.fi

Juha Asunta
puh. +35844 726 7349
juha.asunta@mtcflextek.fi
 

Päämiehistämme paikalla ovat mm. Okuma, Fanuc, Soraluce sekä Ibarmia.

MTC Flextekin edustukset EMO-messuilla

06.09.2021

 

Olemme paikan päällä EMO-messuilla. Tavataan siellä!

Tänä vuonna EMO-messuilla edustuksiamme työstökoneissa on paikalla Okuma, Fanuc sekä Soraluce. Hartford joutui valitettavasti perumaan osallistumisensa.

Oheislaite valmistajista ovat paikalla Absolent (emulsio-, ja öljysumuerottimet sekä kuivapartikkelisuodattimet), SU-matic (työkalu- ja erikoispitimet), Ecoroll (pintojen valssaus menetelmät), Alteyco (lastunkuljettimet ja leikkuunestesuodattimet) ja Renishaw (mittausjärjestelmät).

Fanuc julkaisee päivitetyn Roboshot-sarjan Fakuma-messuilla

25.08.2021

Fanucin varmaksi ja tarkaksi osoittautunut ruiskuvalukone sarja saa päivitystä, kun uusi sarja julkaistaan syksyn Fakuma ja EMO messuilla. Uuteen kehitettyyn α-SiB -sarjaan kokoluokassa 50-220 tonnia on tullut monia parannuksia. Koneen tuottavuutta ja tehokkuutta parantaa entistä korkeampi ruiskutusnopeus ja -paine sekä entistä laajempi konekohtainen ruiskutusvolyymi. Kone kuluttaa myös n. 60 % vähemmän voitelurasvaa kehittyneemmän keskusvoitelujärjestelmän sekä voiteluaineen ansiosta. Tarkkuutta ja toistettavuutta on myös saatu parannettua.