Kiinnostaisiko huoltoteknikon tehtävät arvostetussa ja kasvavassa kotimaisessa yrityksessä?

Kiinnostaisiko huoltoteknikon tehtävät arvostetussa ja kasvavassa kotimaisessa yrityksessä?

Huoltoteknikon työpaikka avoinna

MTC Flextek tarjoaa laajan valikoiman työstökoneita ja oheislaitteita, robotiikkaa ja ruiskuvalukoneita, teollisuuden palveluita sekä näistä muodostettuja kokonaisuuksia. Yritys on tullut tunnetuksi pitkän historiansa aikana laajasta kokemuksestaan ja ammattitaitoisesta henkilöstöstään. Tämä Pirkkalasta lähtöisin oleva yritys on laajentanut toimintaansa jo kymmenelle paikkakunnalle, sekä myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Kasvu ja laajentaminen kuuluvat olennaisesti tämän nykyaikaisen yrityksen toimintaan. Lisätietoa yrityksestä saat osoitteesta https://www.mtcflextek.fi/

Mitä jos sinä voisit osallistua tämän yrityksen tulevaisuuden rakentamiseen?

Tällä hetkellä MTC Flextek palvelee konepajoja lähes 80 eturivin osaajan voimin ja asiakkaiden tarpeisiin vastataan nopeasti ja paikallisesti. Liiketoiminnan kasvaessa haemme tiimin vahvistukseksi HUOLTOTEKNIKKOA Turun/Salon alueelle. Työssä vaaditaan matkustusvalmiutta Varsinais-Suomen alueella ja työpäivien päätteeksi pääset kotiin viettämään vapaa-aikaa. Suurin osa asiakaskunnasta sijaitsee Salon alueella ja työtä on mahdollisuus tehdä myös kotoa käsin. 

Työtehtävässäsi toimit työstökoneiden käyttöönoton, kunnossapidon ja huollon parissa. Teet koneiden vianhakua, korjauksia sekä ennakkohuoltotoimenpiteitä. Vastaat omalta osaltasi asiakkaan konekannan toimivuudesta sekä tuotannon jatkumisesta.

Edellytämme sinulta tehtävään teknisen alan koulutusta ja työkokemusta työstökoneiden kokonaisvaltaisesta asentamisesta tai vaihtoehtoisesti koneiden kattavaa käyttökokemusta. Työ vaatii ymmärrystä sähköautomaatiosta, mekaniikasta sekä hydrauliikasta. Toivomme, että pystyt itsenäiseen työskentelyyn myös tiukoissa aikatauluissa sekä omaat asiakaslähtöisen ajatusmaailman yrityksen keulakuvana kentällä toimiessasi.

Miksi juuri MTC Flextek?

Tarjoamme mahdollisuuden päästä osaksi kasvavaa yritystä, ammattitaitoisen tiimin sekä antoisat ja mielenkiintoiset työtehtävät. Taustalle saat kattavan perehdytyksen, esimiehen tuen, sekä viimeisen päälle puitteet ja välineet työssä menestymiseen. Yritys mahdollistaa työntekijälle jatkuvan kehittymisen oman alansa ammattilaiseksi ja on valmis kouluttamaan henkilöstöä oman mielenkiinnon mukaan. Kehittymismahdollisuuksien lisäksi tarjoamme myös oikeasti kilpailukykyisen palkkatason.

Kiinnostuitko? Kerro meille osaamisestasi viimeistään su 8.3.2020 mennessä, hakemuksen muodossa. Rekrytoinnin hoitaa Adecco Finland Oy ja lisätietoja voit rohkeasti kysellä Jani Karjalaiselta, 050 444 4480 tai jani.karjalainen@adecco.fi