Haemme vahvistusta työstökoneiden huoltotiimimme

Banneriteksti

Kiinnostaisiko huoltoteknikon tehtävät arvostetussa ja kasvavassa kotimaisessa yrityksessä?

Haemme vahvistusta työstökoneiden huoltotiimimme

huoltoteknikko banneri

MTC Flextek tarjoaa laajan valikoiman työstökoneita, oheislaitteita, robotiikkaa, ruiskuvalukoneita ja teollisuuden palveluita sekä näistä muodostettuja kokonaisuuksia. Yritys on tullut tunnetuksi pitkän historiansa aikana laajasta kokemuksestaan ja ammattitaitoisesta henkilöstöstään. Pirkkalasta lähtöisin oleva yritys on laajentanut toimintaansa jo kymmenelle paikkakunnalle. Kasvu ja laajentaminen kuuluvat olennaisesti nykyaikaisen yrityksen toimintaan. Lisätietoa yrityksestä saat osoitteesta mtcflextek.fi.

 

Mitä jos sinä voisit osallistua tämän yrityksen tulevaisuuden rakentamiseen?

Tällä hetkellä MTC Flextek palvelee konepajoja lähes 60 eturivin osaajan voimin ja asiakkaiden tarpeisiin vastataan nopeasti ja paikallisesti. Liiketoiminnan kasvaessa haemme tiimin vahvistukseksi HUOLTOTEKNIKKOA Pirkanmaalle ja Pääkaupunkiseudulle. Työssä vaaditaan matkustusvalmiutta.

Työtehtävässäsi toimit työstökoneiden käyttöönoton, kunnossapidon ja huollon parissa. Teet koneiden vianhakua, korjauksia sekä ennakkohuoltotoimenpiteitä. Vastaat omalta osaltasi asiakkaan konekannan toimivuudesta ja tuotannon jatkumisesta.

Edellytämme sinulta tehtävään teknisen alan koulutusta ja työkokemusta työstökoneiden kokonaisvaltaisesta asentamisesta tai vaihtoehtoisesti koneiden kattavaa käyttökokemusta. Työ vaatii ymmärrystä sähköautomaatiosta, mekaniikasta sekä hydrauliikasta. Toivomme, että pystyt itsenäiseen työskentelyyn myös tiukoissa aikatauluissa sekä omaat asiakaslähtöisen ajatusmaailman yrityksen keulakuvana kentällä toimiessasi.

 

Miksi juuri MTC Flextek?

Tarjoamme mahdollisuuden päästä osaksi kasvavaa yritystä ja ammattitaitoista tiimiä sekä antoisat ja mielenkiintoiset työtehtävät. Taustalle saat kattavan perehdytyksen, esimiehen tuen sekä viimeisen päälle olevat puitteet ja välineet työssä menestymiseen. Yritys mahdollistaa työntekijälle jatkuvan kehittymisen oman alansa ammattilaiseksi ja on valmis kouluttamaan henkilöstöä heidän mielenkiintonsa mukaan. Kehittymismahdollisuuksien lisäksi tarjoamme myös oikeasti kilpailukykyisen palkkatason.

 

Kiinnostuitko? Kerro meille osaamisestasi viimeistään 8.6.2021 mennessä, hakemuksen muodossa.

Lisätietoja saat Huoltojohtaja Tommi Niemiseltä: 050 3716 603 tai tommi.nieminen@mtcflextek.fi