Etsimme TEHDASPÄÄLLIKKÖÄ sekä ROBOTTIOHJELMOIJAA

Etsimme TEHDASPÄÄLLIKKÖÄ sekä ROBOTTIOHJELMOIJAA

Etsimme tehdaspäällikkö ja robottiohjelmoijaa

Haluaisitko työskennellä alansa eturivin yrityksessä osaavien kollegoiden keskellä ja kehittää jatkuvasti osaamistasi robotiikan saralla?

 

MTC Flextek Oy Ab tarjoaa laajan valikoiman työstökoneita ja oheislaitteita, robotiikkaa ja ruiskuvalukoneita, teollisuuden palveluita sekä näistä muodostettuja kokonaisuuksia.

Pitkä historiamme takaa laajan kokemuksen ja ammattitaitoisen henkilöstön.

 

Etsimme nyt TEHDASPÄÄLLIKKÖÄ sekä ROBOTTIOHJELMOIJAA kasvavaan organisaatioomme.

 

Tehdaspäällikkönä olet osana asiantuntija tiimiä, jonka tehtävänä on tuottaa ja valmistaa asiakkaillemme eturivin robottiautomaatio ratkaisuja.

Tehtävässä vastaat tehdasorganisaation tuotannon tehtävien toteutumisesta aikataulussa ja kustannustehokkaasti toimipisteessämme Nurmijärvellä.

Tukenasi monipuolisessa tehtävässä ovat robotiikan osaajat suunnittelusta ohjelmointiin. Tehtävä vaatii ajoittaista matkustusvalmiutta.

 

Robottiohjelmoijana työskentelet vaihtelevissa ja itsenäisissä asennus-, ohjelmointi-, ja projektitehtävissä asiakkaidemme luona sekä toimipisteessämme Nurmijärvellä.

Projektien kestot vaihtelevat muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen ja sijaitsevat asiakkaiden luona koko Suomen alueella, joten työ vaatii matkustusvalmiutta.

 

Automaatiopuolen koulutus on eduksi, mutta voit olla myös työssä pätevöitynyt robotiikan osaaja. Aikaisempi kokemusta logiikoista ja robottiohjelmoinnista katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä.

Pystyt toimimaan itseohjautuvasti myös paineen alla. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja jaat tietoa ja kommunikoit avoimesti.

 

Lisätietoa avoimista tehtävistä :  Jari Pohjasniemi 044-7036878  jari.pohjasniemi@mtcflextek.fi