Etsimme projektijohtajaa/projektipäällikköä

Etsimme projektijohtajaa/projektipäällikköä

MTC Flextek

MTC Flextek Oy Ab tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman metallintyöstökoneita, robotiikkaratkaisuja, ruiskuvalukoneita,oheislaitteita ja huoltopalveluita sekä näistä muodostettuja kokonaisuuksia. Palveluksessamme on yli 80 ammattilaista. Toimimme Suomessa ja Baltiassa yhteensä kymmenellä paikkakunnalla.

Metallintyöstökone- ja robotiikka liiketoiminnan kasvattaminen on yksi tulevien vuosien tärkeitä painopistealueitamme. Toimitusprojektien laadukkaan toiminnan varmistamiseksi haemme kasvavaan ammattiosaajiemme joukkoon kokenutta

PROJEKTIJOHTAJAA / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ KASVAMAAN PROJEKTIJOHTAJAN TEHTÄVÄÄN 

 

Delivery Process yksikön Johtajana vastaat siitä, että MTC Flextekin myydyt ratkaisut toimitetaan asiakkaille luvatussa laajuudessa, sovitun aikataulun sekä suunnitellun budjetin mukaisesti.

Prosessien kehittäjän roolissa vastaat koko Delivery Process yksikön konseptin ja prosessien kehittämisestä. Raportoit suoraan Toimitusjohtajalle, sekä osallistut johtoryhmän jäsenenä koko yrityksen prosessien kehittämiseen,  sekä selkeiden vastuiden ja velvollisuuksien määrittämisen myynnin, tehtaan ja huollon rajapintojen välille. Pidät aktiivisesti yhteyttä niin asiakkaisiin kuin toimittajaketjuun, sekä tuot yhtiön tietoon markkinoiden vaatimukset alati muuttuvassa toimintaympäristössä. Olet myyntiorganisaation tukena tarjousvaiheessa, varmistamassa liikentoiminnan kasvua ja kannattavuutta.

Operatiivisen johtajan roolissa johdat ja ohjaat Projektipäälliköiden, Applikaatio-insinöörien, Projektiassistentin ja Asennusryhmien arjen tekemistä. Positiivisen ja kannustavan työilmapiirin ylläpitäminen ja kehittäminen, sekä toimitusten prosessien tehostaminen ovat yksi ensimmäisistä ja tärkeimmistä tehtävistäsi. Vastaat myös, toimitusprojektien teknisen vaativuuden lisääntyessä, oikeasta resursoinnista niin vaadittavien työkalujen, ohjelmistojen kuin henkilöresurssien ja koulutuksen osalta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä riittävän laaja-alaista työkokemusta vaativista toimitusprojekteista. Kokemus ja näytöt liiketoiminnan prosessien kehittämisestä katsotaan suureksi eduksi. Suomen kielen lisäksi sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen osaaminen on ehdoton edellytys tehtävän hoitamiseksi. Olet tottunut käyttämään ja hyödyntämään yleisimpiä IT-ohjelmistoja ja järjestelmiä.

Persoonatasolla sinussa korostuu vastuunottokyky, kehityshakuisuus ja olet toimintatavoiltasi aktiivinen aikaansaaja. Sinulla on hyvät keskustelu- ja neuvottelutaidot, etkä epäröi olla yhteydessä eri sidosryhmiin kehittäessäsi yhtion toimintaa. Erityisesti sinussa painottuu itsenäinen ja oma-aloitteinen työskentelyote ja olet valmis tarvittaessa myös matkustamaan.

MTC Flextek tarjoaa kilpailukykyisten etujen lisäksi haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa. Toimit aktiivisessa roolissa yhtiön johtoryhmässä ja sinulla on mahdollisuus kehittää sekä itseäsi, että yhtiön prosesseja. Saat käyttöösi osaavan organisaation tuen ja työvälineet. Tule vaikuttamaan tulevaisuuteesi! Työpisteesi tulee olemaan yhtiön piakkoin valmistuvissa, moderneissa toimitiloissa Pirkkalassa.

Tehtävään liittyviin tarkennuksiin ja kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunterit Jukka Anttila, puh. 0400 423 706 ja Kari Paananen puh. 040 5474544. Jätä hakemus ja CV palkkatoivomuksen kera alla olevan linkin kautta.

https://inhunt.fi/inhunt_opportunities/projektijohtaja-projektipaallikko/