Jukka Toitturi vahvistamaan MTC Flextekin myyntiä ja asiakaspalvelua

Jukka Toitturi vahvistamaan MTC Flextekin myyntiä ja asiakaspalvelua

Jukka Toitturi avainasiakaspäälliköksi

Jukka Toitturi on nimitetty MTC Flextek Oy Ab:n avainasiakaspäälliköksi. Jukka ottaa vastuun työstökonemyynnistä Pirkanmaan ja Lounais-Suomen alueella. Lisäksi Jukka tulee hoitamaan avainasiakkuuksia avainasiakaspäällikön roolissa. Jukan toimipaikka sijaitsee Pirkkalassa.

Jukka Toitturilla on vuosien rautainen kokemus työstökone- ja automaatiomyynnistä sekä laajat asiakassuhteet konepajakentässä. Hänen juurensa juontavat Fastemsiin, jossa Jukka toimi työstökone- ja kokonaisratkaisumyyjänä 25 vuotta. Lisäksi hän on toiminut työstökonemyyjänä Durocilla. 

 

Toitturi vahvistaa omalla osaamisellaan ja kokemuksellaan MTC Flextekin asemaa markkinoilla kokonaistoimitusten tarjoajana.

 

”Otan vastaan uuden tehtäväni ja sen tuomat haasteet innolla. Koen, että MTC Flextekin vahvuutena on halu tarjota asiakkaalle ratkaisua ja olla kokonaistoimittaja. Se on kuitenkin se asia, jota asiakkaat nykyään haluavat ja arvostavat”, sanoo Jukka.

Samalla linjalla jatkaa myös myyntijohtaja Mauri Kautto:” MTC Flextek toimittaa koneita, automaatiota ja huoltopalveluita ja erityisesti näistä koostuvia kokonaisuuksia asiakkaillemme. Tänä vuonna olemme panostaneet vahvasti kykyyn toimittaa koneiden ja automaation lisäksi palvelua, jossa on mukana työstömenetelmät ja ensimmäisten kappaleiden ylösajaminen, kattavien koulutusten lisäksi. Jukan laaja kokemus auttaa meitä palvelemaan entistä paremmin asiakkaitamme.”