Konepaja-messut 2022

Banneriteksti

Pian nähdään vihdoin Konepaja-messuilla.
Olemme tutusti E-hallissa osastoilla E100 ja E101

Konepaja-messut 2022

Konepajamessut 2022

Teemanamme osastollamme on SMART production towards sustainability. Haluamme omalta osaltamme nostaa esille teemoja kuinka itse näemme vastuullisuuden omassa toiminnassamme ja miten ratkaisumme voivat auttaa konepajoja kohti vastuullisempaa toimintaa.

Messuosastollamme ovat esillä seuraavat koneet:

Okuma Multus U3000
Tarkkuustyöhön varusteltu monitoimisorvi työkalumakasiinilla ja alarevolverilla

Automaattinen asetustenvaihtosolu

Fanuc Robodrill α-D21LiB5ADV
Äärimmäisen nopea pystykarainen 4-akselilla ja OK-Visen sähkökiinnittimillä varustettuna

Absolent A mist20
Tehokas suodatinjärjestelmä öljysumun suodattamiseen

MTCF Mobile Cell
Kompakti ja helppokäyttöinen yhteistyörobotti siirrettävällä alustalla ja kappalepöydällä

Zoller Smile 420
Helppokäyttöinen lähtötason esiasetuslaite SK50 työkalukartiolla

Zoller Venturion 450
Modulaarinen ja joustava esiasetuslaite vaativimpiinkin tarpeisiin

 

MTCF Mobile Cell -yhteiskäyttörobotti on liitettynä Fanuc Robodrill -työstökoneeseen. Robotti on asennettu liikutettavalla alustalla, mikä mahdollistaa sen siirtämisen nopeasti eri työtehtäviin paikasta toiseen esimerkiksi kokoonpanosta työstökoneen palveluun. Robotin liittäminen koneeseen ei vaadi kuin yhden johdon. Easy automation with Fanuc!

Nopeassa Fanuc Robodrill -työstökoneessa meillä on esillä automaattikäyttöön soveltuva OK-Vise ELVA - sähkötoiminen matalakiinnitin, mikä mahdollistaa automaattisen kappaleenvaihdon ilman paineilmaa tai hydrauliikkaa kaikille tutuilla matalakiinnittimillä. Työstökoneella demoajossa juomakuppi, jonka ohjelma on tehty tehokkaalla ja helppokäyttöisellä GibbsCAM -ohjelmistolla ja kuppeja valmistetaan laadukkailla ja pitkäikäisillä Sandvik Coromant -työkaluilla. Kappaleen käännön koneessa mahdollistaa Fanucin valmistama nopeatoiminen ja luotettava DDR-TiB kääntöpöytä.

Lisäksi messuosastollamme on esillä MTC Flextek automaattinen asetustenvaihtosolu maailmanluokan Okuman Multus U3000 monitoimisorvin kanssa. Asetustenvaihtosolu mahdollistaa tuotannon automisoinnin ja tehostamisen. Tule katsomaan miten leuat vaihtuvat ja tutustu tulevaisuuden tuotannonratkaisuun.

Pääset tutustumaan asiantuntijoidemme kanssa myös Servicen palveluihin. Muun muassa SMART connect - etätukipalvelu tarjoaa nopeaa ja kustannustehokasta apua ongelmatilanteissa.

 

 

 

Messujen ohjelmassa meillä on puheenvuoro konepajojen vastuullisuudesta.
Keskiviikkona 30.11. A-hallin ohjelmalavalla Kalle Ahoniemi kertoo vastuullisuuden eri näkökulmista.

 

Pirkkalan Showroom messujen ajan  

Messuosastomme lisäksi voit tulla Pirkkalan Showroomillemme laajentamaan messukokemustasi. Showroomillamme on esillä Fanuc RoboShot ruiskuvalukone sekä Ibarmian ZVH 45 L1500 STAR ja Okuman Genos M460V-5AX -työstökeskus.