Soraluce ja MTC Flextek yhteistyöhön!

Banneriteksti

Espanjalainen Soraluce ja MTC Flextek ovat sopineet yhteistyöstä Suomessa.

Soraluce ja MTC Flextek yhteistyöhön!

Soraluce PM portal machine

Espanjalainen Soraluce ja MTC Flextek ovat sopineet yhteistyöstä. Jatkossa MTC Flextek edustaa Soralucen koneiden myyntiä, huoltoa ja varaosapalveluita Suomessa.  Soraluce kuuluu Danobat Group:iin ja on perustettu 1962. Soraluce on erikoistunut keskikokoisiin ja suuriin työstökoneisiin, joilla voidaan työstää esim. isojen työkoneiden runkoja tai tuulivoimaloiden osia.

Soraluce on toimittanut jo yli 3000 konetta maailmanlaajuisesti. Suomessa yksi asiakkaista on metsäkonevalmistaja Ponsse, joka onkin jo jonkin aikaa luottanut Soraluceen omien koneidensa runkojen ja puomien työstössä.

 

 

Lyhyt esittelyvideo (1,5 min) Pitkä haastattelu video (6 min)

 

Soralucen menestys perustuu erinomaiseen tuotteiden ja huollon laatuun, korkeatasoiseen teknologiaan sekä asiakastarpeiden laajaan ymmärtämiseen. He pyrkivät kehittämään entistä innovatiivisempia ratkaisuja pystyäkseen vastaamaan entistä vaativampiin työstötehtäviin tehokkaasti ja tuottavasti jyrsimisen, sorvauksen sekä avarruksen saralla.

 

Soralucella arvioidaan tarkasti jokaisen asiakkaan työstöprosessi, jotta siihen voidaan tarjota mahdollisimman hyvin optimoitu ratkaisu. Laajasta kone valikoimasta pystytäänkin soveltamaan ratkaisu monenlaisiin tarpeisiin. Myös yli 300 erilaista karavaihtoehtoa tuo mahdollisuuksia koneiden kustomointiin juuri sopivaksi. Suurin osa Soralucen koneista on rakenteeltaan joustavia ja ne on mahdollista muokata erilaisiin tarpeisiin ja tiloihin. Koneiden lisäksi Soraluce tarjoaa kokonaisuuksia, joihin voi sisältyä automaatio ratkaisuja, työkalunhallintaa, karojenvaihto- ja pallettien vaihtojärjestelmiä.

 

Kuvassa Avarruskone FXR työstää tuulivoimalan osaa.

 

Soraluce jakaa konemallinsa niiden rakenteen ja käytön mukaan. Koneita on runko-, lattia- ja portaalityyppisiä. Valikoimassa koneita on erilaisiin vaativiin jyrsintätehtäviin, avarrukseen, pystysorvaukseen sekä monitoimikoneita. Kaikista koneista on saatavissa hyvin suuria malleja. Jyrsinkoneissa suurin X-akselin liikematka on 10 metriä ja pystysorveissa suurin kappaleen halkaisija on 8 metriä. Kapasiteettia riittää myös kappaleiden painossa. Suurin pöydän kapasiteetti on 33 750kg. Isoimman pystysorvikeskuksen suurin mahdollinen työstökappaleen paino 150 000kg.

 

Jatkossa saat nopeasti ja asiantuntevasti Soralucen koneiden varaosat ja huollon kauttamme. Soraluce tarjoaa kattavan etätuen suoraan tehtaalle ja Head Service Hub:beja on kymmenen, joista meitä lähin Saksassa. Soraluce myös toimittaa koneratkaisunsa avaimet käteen palveluna, jolloin he hoitavat asennuksen itse.

 

Syksyn EMO-messuille Soraluce on tuomassa esille Gantry tyyppisen portaalikoneen PMG 10 000, jolla voidaan työstää 10 metriä pitkiä, 1,5 metriä korkeita ja 4 metriä leveitä kappaleita. Karan teho on 43kW ja nopeus 7000 rpm.