Fanuc julkaisee päivitetyn Roboshot-sarjan Fakuma-messuilla

Banneriteksti

Uudessa sarjassa monia merkittäviä parannuksia

Fanuc julkaisee päivitetyn Roboshot-sarjan Fakuma-messuilla

Roboshot S100B

Fanucin varmaksi ja tarkaksi osoittautunut ruiskuvalukone sarja saa päivitystä, kun uusi sarja julkaistaan syksyn Fakuma ja EMO messuilla. Uuteen kehitettyyn α-SiB -sarjaan kokoluokassa 50-220 tonnia on tullut monia parannuksia. Koneen tuottavuutta ja tehokkuutta parantaa entistä korkeampi ruiskutusnopeus ja -paine sekä entistä laajempi konekohtainen ruiskutusvolyymi. Kone kuluttaa myös n. 60 % vähemmän voitelurasvaa kehittyneemmän keskusvoitelujärjestelmän sekä voiteluaineen ansiosta. Tarkkuutta ja toistettavuutta on myös saatu parannettua. Suuremmat kokoluokat 250-500t päivittyvät tulevan vuoden aikana.

 

Käyttäjäystävällisyyttä on myös parannettu monin osin. Kone on entistä hiljaisempi, mikä luo miellyttävämmän työympäristön. Laitteen näyttö on entistä suurempi ja jaettavissa eri toimintoihin.  Käyttöjärjestelmän logiikka on kuitenkin pysynyt tuttuna. Liitännät mahdollisiin oheislaitteisiin ovat entistä laajemmat ja joustavammat.


 

 

Voit tutustua uuteen sarjaan Fanucin osastolla lokakuun Fakuma-messuilla. Myyjämme on siellä paikalla vastaamassa kysymyksiinne ja kertomassa parannuksista lisää. Uuden B-sarjan kone on esillä myös jo EMO-messuilla Milanossa viikkoa ennen Fakuma-messuja.

 

Showroomiimme on tulossa lähikuukausina uuden sarjan ruiskuvalukone, jolloin voit käydä tutustumassa helposti siihen täällä Suomessa.

Koneiden saatavuus yleisesti on hyvä ja niitä löytyy Euroopasta 1-2kk toimitusajalla.

 

Jos haluat tavata ruiskuvalumyyjiämme Fakumassa tai Showroomissamme ota yhteyttä:

 

Patrik Jensen
+358 400 729 695
patrik.jensen@mtcflextek.fi

Esa Mikkonen
+358 505 685 203
esa.mikkonen@mtcflextek.fi