MTC Flextek myy KASTO-sahoja ja varastojärjestelmiä

MTC Flextek myy KASTO-sahoja ja varastojärjestelmiä

Veli Tukiainen aihiopalvelusta käyttämässä KASTOwin A3.3 -sahaa

MTC Flextek myy KASTO-sahoja ja varastojärjestelmiä

 

MTC Flextek edustaa maailmanluokan KASTO-saha- ja varastojärjestelmiä Suomessa.Yritys on toiminut KASTO:n huoltoyhteistökumppanina Suomessa jo yli 10 vuotta. Hyvin toiminut yhteistyö sai luonnollista jatkumoa, kun MTC Flextek aloitti syksyllä myös KASTO-saha- ja varastojärjestelmien myynnin.  Perustuotteiden osalta toiminta perustuu perinteiseen Dealer -malliin ja erikoisratkaisuissa MTC Flextek toimii Kaston Agenttina.

 

 

- Kun meille tarjoutui mahdollisuus, halusimme laajentaa KASTO-yhteistyötä myös myyntiin. KASTO on tunnettu maailmanluokan saha- ja järjestelmätoimittaja, joka sopii hyvin vahvistamaan tarjoamaamme, toteaa MTC Flextekin myyntijohtaja Mauri Kautto. KASTO soveltuu hänen mielestään hyvin MTC Flextekin tuotevalikoimaan, sillä kyseessä on laadukas tuote, joka on helposti automatisoitava ja sopii näin erinomaisesti erilaisiin järjestelmäkokonaisuuksiin.

 

Myös MTC Flextekin huoltotoiminnalle yhteistyön laajentuminen on positiivinen asia.

- KASTO:lla on laadukas varaosapalvelu ja hyvä tehtaan tuki. Laitteiden huollosta meillä on vuosien kokemus ja vankka osaaminen. Meillä on olemassa erinomainen pohja, jonka päälle on hyvä rakentaa, pohtii huoltojohtaja Tommi Nieminen.

 

 

KASTO-saha lisäämään tuotannon kapasiteettia

 

Lapinlahden Koneistus on käyttänyt KASTO-sahaa tuotannossaan nyt pari vuotta. Aiempien pienempien sahojen rinnalle etsittiin sahaa, joka parantaisi yhtiön sahauskapasiteettia ja tekisi sen laadusta tinkimättä. KASTOwin A3.3 -saha oli ratkaisu yhtiön tarpeeseen.

 

Tuomas Litmanen Lapinlahden Koneistuksesta on ollut erittäin tyytyväinen KASTO-sahaan.

-  Tavoitteena oli kasvattaa sahauskapasiteettia sekä määrän että isompien tankojen osalta, ja sen tuote on tehnyt loistavasti. Saksalainen laatu näkyy mm. terien kestossa ja laadussa ja varmassa toiminnassa.”

                                                                                                    

KASTO-sahan myötä koko tuotannosta on tullut varmempaa, mikä heijastuu koko toimintaan. Vaikka kyse on toiminnaltaan kohtalaisen yksinkertaisesta laitteesta, jos laite ei toimi tai toimii epäluotettavasti, näkyy se lamauttavasti koko tuotannossa, toteaa Litmanen.

 

Litmanen antaa kiitosta myös pitkään jatkuneelle MTC Flextek -yhteistyölle:” Tukipalvelut toimivat ja vasteaika on tosi nopea. KASTO-saha on ollut laadultaan ja toimivuudeltaan sitä luokkaa, ettei korjauskeikkoja ole käytännössä tarvinnut tehdä, mutta pienet tarvittavat tekniset asiat on hoidettu nopeasti ja hyvin.”